Breng jouw bedrijfshistorie tot leven in een fraai jubileumboek

Een jubileumboek is een krachtig communicatiemiddel dat je goed kunt inzetten voor je relaties én voor prospects. Met jouw persoonlijke ondernemersverhaal:

  • bereik je een grotere groep mensen
  • breng je de bedrijfshistorie tot leven
  • vergroot je de zichtbaarheid en marktwaarde van jouw bedrijf

Het vertellen van jouw ondernemersdroom is inspirerend voor jezelf én jouw omgeving. De oorsprong, waarden en successen van jouw bedrijf zijn allemaal aspecten die op een creatieve manier, zowel in tekst als in beeld, in het boek komen.

Door de persoonlijke verhalen leren klanten en medewerkers jou en het bedrijf op een andere manier kennen. Ze vinden het ook altijd leuk om jouw ondernemersverhaal te lezen en  dragen graag een steentje bij met hun verhaal over jullie samenwerking.

Een boek is geen vluchtig medium, zoals een advertentie of een persbericht. Een met zorg samengesteld jubileumboek heeft bewaarwaarde. Elk jubileumboek, magazine of jubileumkrant verschijnt in De ParelReeks, een serie boeken met inspirerende ondernemersverhalen.

Jouw bedrijfshistorie: het fundament voor de toekomst

Jouw jubileumeditie wordt een prachtig relatiegeschenk waar je trots op bent en waar je (toekomstige) relaties mee verwent. Het is een ideale manier om hen te laten weten waar je voor staat, welke ontwikkeling je doormaakt en wat jouw toekomstplannen zijn.


Laat je jubileumeditie schrijven door Caatjes Pen.