Hiernaast ziet u het tijdschriftenrek met alle gerealiseerde boeken en magazines.

U kunt ze ook stuk voor stuk inkijken door hieronder naar de afzonderlijke publicaties te gaan.

Merendeels zijn de uitgaves gepubliceerd in De ParelReeks.

Streekblad Klein Oisterwijk 1e en 2e editie

Streekblad Klein Oisterwijk 1e en 2e editie

In 2017 viert Streekpark Klein Oisterwijk haar 50-jarig jubileum. In de eerste editie (zie pdf) van het Parkmagazine lees je onder andere de unieke historie van dit mooie familiebedrijf.
Daarnaast ontmoet je Frank van Helvoort, een van de streekhelden en leer je een van de vele gasten kennen.
In Trots op Oisterwijk worden de Oisterwijkse Bossen en Vennen belicht.
Inmiddels zijn ook de tweede en derde editie verschenen.

PDF openen

Jubileumkranten Automotive-centre Van Nieuwkerk

Jubileumkranten Automotive-centre Van Nieuwkerk

Met trots presenteert Rebecca van Nieuwkerk de edities van de jubileumkrant. Het is in 2017 namelijk 50 jaar geleden dat haar opa B. van Nieuwkerk Autobedrijf B.N. van Nieuwkerk oprichtte in Mijdrecht. In elke editie (het worden er vier) staat o.a. de historie van die locatie beschreven, een interview met Rebecca en een interview met de leverancier van het desbetreffende automerk.

Erica heeft voor mijn bedrijf de teksten voor een jubileumkrant geschreven. Daarnaast heeft zij ook de complete uitgave (foto’s, DTP, drukwerk, digitaliseren) hiervan voor mij uit handen genomen en gecoördineerd. Een positieve ervaring. Erg fijn een contactpersoon te hebben met verstand van zaken en goede connecties!

Rebecca van Nieuwkerk
Automotive-centre Van Nieuwkerk

PDF openen

Jubileumboek Quality Steigers & Sealing

Jubileumboek Quality Steigers & Sealing

In een tijd waarin veel bedrijven onderuit gingen, hakten Alex en Jeanine Simons de knoop door om voor zichzelf te beginnen met Quality Steigers & Sealing. Ze hebben een mooie klantenportefeuille. In de pdf lees je meer over dit bedrijf met als slogan: “Wij pakken uit, met groots inpakken!”

PDF openen

Jubileummagazine Demac, Partner in automotive

Jubileummagazine Demac, Partner in automotive

Al ruim 20 jaar is DEMAC (tegenwoordig New Vision) uw partner in automotive. Lees nu alles over het bedrijf, interview en lees verhalen van de klanten.

“De gedrevenheid, professionaliteit en creativiteit van Erica en haar team hebben het jubileummagazine tot meer gemaakt dan dat we voor onszelf mogelijk hadden gehouden. Complimenten.”

Gregor Kruijssen
DEMAC

PDF openen

Jubileumboek In de wolken zijn met automatisering - 15 jaar IT Support Groep

Jubileumboek In de wolken zijn met automatisering - 15 jaar IT Support Groep

“Als je een jubileum te vieren hebt, wil je jouw klanten, leveranciers en medewerkers verwennen met een blijvend cadeau. Een boek waarin de historie van het bedrijf verhaald staat, vond ik een leuk idee.”

In de pdf lees je meer over dit bedrijf, dat een behoorlijke groei doormaakt sinds het jubileumjaar.

Joost Merkx
IT Support Groep

PDF openen

Jubileumboek Onno Wempe - Automatisch goed

Jubileumboek Onno Wempe - Automatisch goed

“Erica weet op een creatieve, juiste wijze een hele brij van teksten en verhalen om te zetten in een leuk en makkelijk leesbaar boek.”

Onno Wempe
Catermaat

PDF openen

Jubileumboek Een staaltje van 10 jaar VPA Projectadvies

Jubileumboek Een staaltje van 10 jaar VPA Projectadvies

In het kader van het 10-jarig jubileum van VPA projectadvies, heb ik Cees Vriens en Chantal van Berkel geïnterviewd en ben ik op diverse mooie locaties geweest die zij hebben ingericht.

“De samenwerking tussen Erica en vormgeefster Brigitte verliep heel soepel. Met dit jubileumboek laten we onze relaties zien wat we de afgelopen 10 jaar hebben gedaan. Het boek is een mooi relatiegeschenk.”

Chantal en Cees

PDF openen

First Care

First Care

“Dit jubileumboek geeft u een inkijk in 20 jaar First Care.”

Erik Scholten
First Care

PDF openen

An Officer and a Gentlemen

An Officer and a Gentlemen

Bij het afscheid van een van de medewerkers van ATSL is een herinneringsboek gemaakt. Alle collega’s hebben een mooie bijdrage geleverd in de vorm van verhalen, anekdotes en foto’s. Het boek met de toepasselijke titel An Officer and a Gentleman is met bijzonder veel enthousiasme door de feesteling in ontvangst genomen.

Het jubileumboek is door Erica goed gecoördineerd, ook met de partners. Erica gaat voor kwaliteit en tevreden klanten.
Monic Bleijenberg van Advanced Life Support Groep

100 jaar thuis in de Hoeksche Waard

100 jaar thuis in de Hoeksche Waard

Verdeeld over tien decennia ontvouwen de verhalen, interviews, anekdotes en foto’s de ontwikkeling van het wonen in ‘de zonnige voortuin van Rotterdam’.

De samenwerking met Erica voor ons jubileumboek verliep zeer prettig en professioneel. Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop Erica het heeft opgepakt en de snelheid waarmee zij de opdracht heeft uitgevoerd.
Arjen van Brakel
HW Wonen

PDF openen

Parels van Boxtel

Parels van Boxtel

In Parels van de gemeente Boxtel vertellen ondernemers en ondernemende mensen hun persoonlijke verhaal. Ze geven allemaal een kijkje in hun keuken. Het boek is verspreid over ruim 10.000 adressen. Zo maken inwoners op een andere manier kennis met de ondernemers.

Erg positieve ervaring!
Betrouwbaar, professioneel en accuraat.
Eric Hardy van Zorggroep Elde in Boxtel

PDF openen

Parels van de Reeshof

Parels van de Reeshof

In Parels van de Reeshof vertellen ondernemers en ondernemende mensen hun persoonlijke verhaal. Ze geven allemaal een kijkje in hun keuken. Het boek is verspreid over 15.000 adressen in de wijk. Zo maken inwoners op een andere manier kennis met de ondernemers.

Storytelling WasteWorld

Storytelling WasteWorld

Opa, the founding father
Opa, the founding father van WasteWorld, woont zijn hele leven al op het landgoed WesterWoud. Deze excentrieke rommelkont is de vermenselijking van de oude manier van omgaan met afval. Hij stapelde en stapelde zonder echt iets met de spullen te doen. Toch koesterde hij alles wat hij bewaarde, want verspillen vond hij zonde. Het kan immers altijd nog ergens nuttig voor zijn. Lees meer in de pdf.

PDF openen

Storytelling Klein Oisterwijk

Storytelling Klein Oisterwijk

Door goed te luisteren naar onze verhalen uit het verleden en onze visie voor de toekomst heeft Erica een heel mooi verhaal geschreven waarbij
ze heel creatief te werk is gegaan. Wij zijn heel blij met onze 5 vrienden!

Ernst Jonkers
Streekpark Klein Oisterwijk

PDF openen

Coach Successen - Parels van begeleiders

Coach Successen - Parels van begeleiders

In dit boek stellen Coaches, parels van begeleiders zich aan je voor. Wat willen ze betekenen voor anderen. Deze persoonlijke verhalen en ervaringen zijn boeiend om te lezen.

De bus met een boodschap

De bus met een boodschap

Tegenwoordig is het niet meer de BoodschappenPlusBus maar heet het de Opstap Bus. Ouderen kunnen zich inschrijven voor een gezellig uitje naar mooie steden, kerken, musea en voor een lekker etentje. Het haalt de ouderen uit hun isolement. Met elkaar hebben ze een gezellige tijd.
In dit boek staan verhalen van ouderen die regelmatig met de bus op stap gaan.