Logo Vrienden van Streekpark Klein Oisterwijk

  Caatjes Pen – stamtafel voor verhalen

  De kracht van Leisure verhalen. Ze

  • verleiden
  • maken het verschil
  • zorgen voor herinneringen
  • zijn de basis voor beleving
  • boeien

Leisure verhalen verleiden

Heb je al eens nagedacht over het verhaal achter jouw event, speciale reis, camping, park of het animatieteam? Of vind je het lastig het verhaal te schrijven?

We ervaren allemaal steeds meer dat verhalen ertoe doen, het verschil maken én dat je bezoekers ermee verleidt. Storytelling is een uitstekend communicatiemiddel waarmee je mensen weet te boeien en aan je te binden.

Korte, sprankelende verhalen die al op jouw website te lezen zijn, verleiden gasten een bezoek aan jouw park of evenement te brengen. Ze zorgen vooraf al voor een beleving die ze later ervaren. Niet gek dat een verhaal onderdeel is van de gastvrijheid die je wilt uitstralen.

Inmiddels heb ik voor diverse Leisure-ondernemers verhalen mogen schrijven vanuit de visie dat die bijdragen aan een onvergetelijk verblijf waar gasten mooie, dierbare herinneringen en belevenissen aan overhouden. En waar ze nog een keer naar terug willen keren. Zo bouw je een duurzame relatie op met jouw klant. Bovendien worden jouw gasten de grootste ambassadeur voor jouw accommodatie.

Klanten vertellen hun verhaal: Klein Oisterwijk

storytelling Klein OisterwijkErnst Jonkers van Streekpark Klein Oisterwijk kwam met de vraag om de bestaande verhaallijn voor zijn animatieteam te herschrijven. Samen met conceptontwikkelaar Edwin Vriens (Vriens Imagineering) hebben we in een brainstormsessie de diverse characters en het bestaande verhaal de revue laten passeren. Vervolgens is er nagedacht over het toevoegen van enkele characters en het aanpassen van de verhaallijn. Op basis van de input heb ik de volgende verhaallijn voor het animatieteam uitgeschreven: De Vrienden van Klein Oisterwijk.

Reactie van Ernst: ‘Door goed te luisteren naar onze verhalen uit het verleden en onze visie voor de toekomst heeft Erica een heel mooi verhaal geschreven waarbij ze heel creatief te werk is gegaan. Wij zijn heel blij met onze 5 vrienden!’

Passion for Leisure

logo Passion for LeisureCaatjes Pen is partner van Passion for Leisure. Unieke en toekomstbestendige recreatie bedenken,  ontwikkelen én realiseren. Dat is waar het team van vakidioten van Passion for Leisure je in bijstaat. Daarbij altijd rekening houdend met streek, beleving, natuur sfeer én uitstraling. Onze jarenlange kennis en expertise in de vrijetijdssector zetten we enthousiast en borrelend van energie in om jouw organisatie nog meer op de kaart te zetten. Trek gerust aan ons jasje als je jouw recreatieorganisatie succesvol wilt (re)vitaliseren, vernieuwen, verbouwen of verduurzamen.
info@passionforleisure.nl 

Storytelling WasteWorld

Storytelling WasteWorldIk bof dat ik een van de zeven cofounders van het infotainment themepark WasteWorld ben. Voor WasteWorld bedenk ik samen met de andere creatievelingen o.a. de verhaallijnen om de beleving in het park te verhogen.
Kom meer te weten over WasteWorld.

 

 

 

Bij Portfolio vind je nog meer voorbeelden van mijn verhalen.

Welke sprankelende verhalen wil jij verteld hebben?