100 jaar wonen Hoeksche Waard

Caatjes Pen – stamtafel voor verhalen

  De kracht van een jubileumboek. Het

  • verbindt
  • inspireert
  • maakt het verschil
  • verheldert
  • verleidt

 

Jubileumboek laten maken

 

Wat is een jubileumboek?

De naam zegt het al. Een jubileumboek is een mooi boek dat je laat maken wanneer jouw bedrijf een jubileum te vieren heeft. Dat kan zijn bij een 10-, 15-, 25-, 50- of 100-jarig bestaan. Eén ding is zeker: elk bedrijf  heeft een uniek verhaal. Een verhaal dat er mag zijn en een boek waard is. Voor jezelf als ondernemer, maar ook voor jouw medewerkers en klanten. Met een mijlpaal zoals een jubileum mag dat bedrijfsverhaal zeker extra in de schijnwerpers komen.

Wat zijn de voordelen van een jubileumboek? 

Hieronder enkele voordelen waarom je een jubileumboek wilt laten maken.

  • Het is een perfect communicatiemiddel en marketingtool.
  • Het draagt bij aan de branding van jouw bedrijf en merk
  • Het geeft het jou de status van expert op jouw vakgebied

En ja, er zijn nog meer voordelen op te sommen waarom je een jubileumboek wilt laten schrijven. Deze 3 voordelen spreken echter al voor zich.

Klanten vertellen hun verhaal: HW Wonen

Een aantal jaren voordat HW Wonen 100 bestond, ben ik benaderd om het jubileumboek te schrijven. Dat kostte best veel voorbereidingstijd, dus het was fijn dat we er ruim de tijd voor hadden. Verdeeld over tien decennia ontvouwen de verhalen, interviews, anekdotes en foto’s de ontwikkeling van het wonen in ‘de zonnige voortuin van Rotterdam.

Arjen van Brakel van HW Wonen: ‘De samenwerking met Erica voor ons jubileumboek verliep zeer prettig en professioneel. Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop Erica het heeft opgepakt en de snelheid waarmee zij de opdracht heeft uitgevoerd.’

Eerder heb ik ook jubileumboeken geschreven voor

IT Support Groep – jubileumboek
Streekpark Klein Oisterwijk – jubileummagazines
Automotive-centre van Nieuwkerk – jubileumkranten
Rofianda – jubileumboek
First Care – jubileummagazine
Lees meer bij Portfolio

Welke jubileumverhaal wil jij verteld hebben?

Je bent van harte welkom aan mijn stamtafel om jouw verhaal te vertellen, zodat ik het kan schrijven. Uiteraard kan ik ook naar jouw locatie komen om te luisteren naar jouw verhaal.