Aan onze stamtafel ontmoet je evenementenorganisator Inge van den Berg, vormgeefster Brigitte de Man en fotograaf Andress Kools. Samen zorgen we voor een professioneel resultaat. Hieronder stellen ze zich aan je voor met hun verhaal.

Een creatief team staat voor jou klaar!

Erica Theloosen, auteur

Erica Theloosen zet jouw verhaal helder en aantrekkelijk op papier. Een verhaal waar je jezelf in herkent.

“In 2008 startte ik tekstbureau Caatjes Pen. Negen jaar later en vele teksten, interviews, boeken, artikelen en webteksten rijker, ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik het houden en uitschrijven van interviews toch wel erg leuk vind.

Als ik zie hoe enthousiast ondernemers vertellen en dat hun ogen gaan glimmen omdat ze over hun passie of leven vertellen, dan geniet ik daarvan.

Ik vind het vervolgens heerlijk om een vertelling uit te werken tot een mooi en creatief geschreven verhaal. Zo wordt een bedrijf vanuit verschillende perspectieven belicht en de historie ervan levend gehouden.”

Schrijft met het oog op mensen

Inge van den Berg – evenementenorganisator

Inge van den Berg

Inge van den Berg is een enthousiaste ondernemer met een groot organisatietalent. “Mijn uitspraak ‘ambitie is durven doen waar je goed in bent en waar je van gaat glinsteren’, is het uitgangspunt geweest om mijn eigen onderneming te starten. Mijn kwaliteiten; regelen, plannen, coördineren, meedenken en organiseren zet ik graag in om van een evenement, feest of bijeenkomst een onvergetelijk moment te maken.”

Vier het leven, maak herinneringen!

Glinsteringen

Brigitte de Man, huisstijlexpert/grafisch vormgever

“Voordat ik het boek of magazine ontwerp, verdiep ik me in de kenmerken van de bestaande huisstijl.

Herkenbaarheid is mijn uitgangspunt. Al aan de cover moeten relaties herkennen van welk bedrijf het boek afkomstig is.

Ik vind het een uitdaging om tijdens de ontwerpfase op een speelse manier met de huisstijl om te gaan. Bij het vormgeven van de binnenkant verweef ik teksten, foto’s en huisstijl met elkaar tot een afwisselend en creatief geheel.”

Omdat identiteit ertoe doet

B-more

Andress Kools, fotograaf

Andress Kools

Het fotograferen van mensen en de interactie die daarbij hoort, geven mij ontzettend veel energie. Ik wil de meest representatieve kant van iemand op de foto zetten; daar doe ik mijn best voor. Met een goed gesprek, humor en relativeringsvermogen.

Een passend portret is voor mij niet zomaar een kiekje. Het is veel meer dan een momentopname. Ik zorg dat de foto past bij het verhaal, want een goed portret heeft eeuwigheidswaarde.

Man met camera