Tijdschriftenrek Okt 2018

Bekijk het tijdschriftenrek hiernaast met alle gerealiseerde boeken en magazines.

Je kunt ze ook stuk voor stuk inkijken door hieronder naar de afzonderlijke publicaties te gaan.

Merendeels zijn de uitgaves gepubliceerd in De ParelReeks.

Ooggetuigen

Ooggetuigen

Op zes verschillende locaties in de gemeente Landerd staan silhouetten van personages die hun persoonlijke, waargebeurde belevenis uit de Tweede Wereldoorlog vertellen. De manshoge silhouetten zijn van corton staal gemaakt en op de plaquette ernaast staan de verhalen zowel in het Nederlands als in het Engels.

Ferdi Das, Adviseur Recreatie en Toerisme van de gemeente Landerd heeft aan Caatjes Pen gevraagd de verhalen te schrijven. Albert Vleer van Studio Vleer heeft de silhouetten ontworpen en Gravure85 heeft de silhouetten geleverd.

Sfeerverslag CARLIT Open Cup Prise d'eau

Sfeerverslag CARLIT Open Cup Prise d'eau

Er werd hard gestreden door de Business Open leden van Prise d’eau om de CARLIT Open cup. Daar heb ik een sfeerverslag van gemaakt. Korte stukken tekst met anekdotes, uitspraken en met wat mij opviel, opgevrolijkt met leuke foto’s.
Reactie: ‘Inderdaad een super verslag Erica! Een lach op mijn gezicht tijdens het lezen! 👍⛳’

PDF openen

MMM Streekproducten uit het Hart van Brabant

MMM Streekproducten uit het Hart van Brabant

Het 60 pagina dikke boek MMM Streekproducten uit het Hart van Brabant staat vol met verhalen over boeren en tuinders die hun producten verwerken tot lekkernijen, met overzichtskaartjes van de 9 gemeenten in Hart van Brabant met adressen waar je al die heerlijkheden kunt kopen, recepten, tips en weetjes. Open de pdf en neem alvast een kijkje in de keuken (van het boek).

Een bijzonder boek om cadeau te geven. Wat we met dit boek willen bereiken is dat de inwoners en toeristen in de regio Hart van Brabant weten waar ze lokale producten kunnen kopen zodat al die heerlijkheden meer bekendheid krijgen.
Wil je het boek kopen? Stuur een e-mail naar erica@caatjespen.nl.

PDF openen

Jubileumboek Rofianda

Jubileumboek Rofianda

Caatjes Pen is er trots op dat ze het jubileummagazine voor Rofianda mocht schrijven. In de aanloop naar de start van het jubileumjaar 2018 hebben Ronald en Fiona hun bedrijfsverhaal verteld, mocht ik medewerkers en diverse interessante en bijzondere relaties van hen interviewen.

In de tijd dat wij met Erica hebben mogen samenwerken is een fijne en vruchtbare samenwerking tot stand gekomen. Werkelijk bijzonder om te zien hoe Erica in staat is om iets los en onsamenhangend tot een vloeiend geheel kan omtoveren. Dit dan geheel logisch en vooral goed leesbaar te maken waardoor de informatie makkelijk tot je komt alsof je een goed boek aan het lezen bent.
Fantastische verhalen schrijfster met een warme uitstraling.​
Ronald Gronsveld
Rofianda

PDF openen

100 jaar thuis in de Hoeksche Waard

100 jaar thuis in de Hoeksche Waard

Verdeeld over tien decennia ontvouwen de verhalen, interviews, anekdotes en foto’s de ontwikkeling van het wonen in ‘de zonnige voortuin van Rotterdam’.

De samenwerking met Erica voor ons jubileumboek verliep zeer prettig en professioneel. Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop Erica het heeft opgepakt en de snelheid waarmee zij de opdracht heeft uitgevoerd.
Arjen van Brakel
HW Wonen

PDF openen

Streekblad Klein Oisterwijk 1e en 2e editie

Streekblad Klein Oisterwijk 1e en 2e editie

In 2017 viert Streekpark Klein Oisterwijk haar 50-jarig jubileum. In de eerste editie (zie pdf) van het Parkmagazine lees je onder andere de unieke historie van dit mooie familiebedrijf.
Daarnaast ontmoet je Frank van Helvoort, een van de streekhelden en leer je een van de vele gasten kennen.
In Trots op Oisterwijk worden de Oisterwijkse Bossen en Vennen belicht.
Inmiddels zijn ook de tweede en derde editie verschenen.

PDF openen

Jubileumkranten Automotive-centre Van Nieuwkerk

Jubileumkranten Automotive-centre Van Nieuwkerk

Met trots presenteert Rebecca van Nieuwkerk de edities van de jubileumkrant. Het is in 2017 namelijk 50 jaar geleden dat haar opa B. van Nieuwkerk Autobedrijf B.N. van Nieuwkerk oprichtte in Mijdrecht. In elke editie (het worden er vier) staat o.a. de historie van die locatie beschreven, een interview met Rebecca en een interview met de leverancier van het desbetreffende automerk.

Erica heeft voor mijn bedrijf de teksten voor een jubileumkrant geschreven. Daarnaast heeft zij ook de complete uitgave (foto’s, DTP, drukwerk, digitaliseren) hiervan voor mij uit handen genomen en gecoördineerd. Een positieve ervaring. Erg fijn een contactpersoon te hebben met verstand van zaken en goede connecties!

Rebecca van Nieuwkerk
Automotive-centre Van Nieuwkerk

PDF openen

Jubileumboek Quality Steigers & Sealing

Jubileumboek Quality Steigers & Sealing

In een tijd waarin veel bedrijven onderuit gingen, hakten Alex en Jeanine Simons de knoop door om voor zichzelf te beginnen met Quality Steigers & Sealing. Ze hebben een mooie klantenportefeuille. In de pdf lees je meer over dit bedrijf met als slogan: “Wij pakken uit, met groots inpakken!”

PDF openen

Jubileummagazine Demac, Partner in automotive

Jubileummagazine Demac, Partner in automotive

Al ruim 20 jaar is DEMAC (tegenwoordig New Vision) uw partner in automotive. Lees nu alles over het bedrijf, interview en lees verhalen van de klanten.

“De gedrevenheid, professionaliteit en creativiteit van Erica en haar team hebben het jubileummagazine tot meer gemaakt dan dat we voor onszelf mogelijk hadden gehouden. Complimenten.”

Gregor Kruijssen
DEMAC

PDF openen

Jubileumboek In de wolken zijn met automatisering - 15 jaar IT Support Groep

Jubileumboek In de wolken zijn met automatisering - 15 jaar IT Support Groep

“Als je een jubileum te vieren hebt, wil je jouw klanten, leveranciers en medewerkers verwennen met een blijvend cadeau. Een boek waarin de historie van het bedrijf verhaald staat, vond ik een leuk idee.”

In de pdf lees je meer over dit bedrijf, dat een behoorlijke groei doormaakt sinds het jubileumjaar.

Joost Merkx
IT Support Groep

PDF openen

Jubileumboek Onno Wempe - Automatisch goed

Jubileumboek Onno Wempe - Automatisch goed

“Erica weet op een creatieve, juiste wijze een hele brij van teksten en verhalen om te zetten in een leuk en makkelijk leesbaar boek.”

Onno Wempe
Catermaat

PDF openen

Jubileumboek Een staaltje van 10 jaar VPA Projectadvies

Jubileumboek Een staaltje van 10 jaar VPA Projectadvies

In het kader van het 10-jarig jubileum van VPA projectadvies, heb ik Cees Vriens en Chantal van Berkel geïnterviewd en ben ik op diverse mooie locaties geweest die zij hebben ingericht.

“De samenwerking tussen Erica en vormgeefster Brigitte verliep heel soepel. Met dit jubileumboek laten we onze relaties zien wat we de afgelopen 10 jaar hebben gedaan. Het boek is een mooi relatiegeschenk.”

Chantal en Cees

PDF openen

First Care

First Care

“Dit jubileumboek geeft u een inkijk in 20 jaar First Care.”

Erik Scholten
First Care

PDF openen

An Officer and a Gentlemen

An Officer and a Gentlemen

Bij het afscheid van een van de medewerkers van ATSL is een herinneringsboek gemaakt. Alle collega’s hebben een mooie bijdrage geleverd in de vorm van verhalen, anekdotes en foto’s. Het boek met de toepasselijke titel An Officer and a Gentleman is met bijzonder veel enthousiasme door de feesteling in ontvangst genomen.

Het jubileumboek is door Erica goed gecoördineerd, ook met de partners. Erica gaat voor kwaliteit en tevreden klanten.
Monic Bleijenberg van Advanced Life Support Groep

Parels van Boxtel

Parels van Boxtel

In Parels van de gemeente Boxtel vertellen ondernemers en ondernemende mensen hun persoonlijke verhaal. Ze geven allemaal een kijkje in hun keuken. Het boek is verspreid over ruim 10.000 adressen. Zo maken inwoners op een andere manier kennis met de ondernemers.

Erg positieve ervaring!
Betrouwbaar, professioneel en accuraat.
Eric Hardy van Zorggroep Elde in Boxtel

PDF openen

Parels van de Reeshof

Parels van de Reeshof

In Parels van de Reeshof vertellen ondernemers en ondernemende mensen hun persoonlijke verhaal. Ze geven allemaal een kijkje in hun keuken. Het boek is verspreid over 15.000 adressen in de wijk. Zo maken inwoners op een andere manier kennis met de ondernemers.

Storytelling WasteWorld

Storytelling WasteWorld

Opa, the founding father
Opa, the founding father van WasteWorld, woont zijn hele leven al op het landgoed WesterWoud. Deze excentrieke rommelkont is de vermenselijking van de oude manier van omgaan met afval. Hij stapelde en stapelde zonder echt iets met de spullen te doen. Toch koesterde hij alles wat hij bewaarde, want verspillen vond hij zonde. Het kan immers altijd nog ergens nuttig voor zijn. Lees meer in de pdf.

PDF openen

Storytelling Klein Oisterwijk

Storytelling Klein Oisterwijk

Door goed te luisteren naar onze verhalen uit het verleden en onze visie voor de toekomst heeft Erica een heel mooi verhaal geschreven waarbij
ze heel creatief te werk is gegaan. Wij zijn heel blij met onze 5 vrienden!

Ernst Jonkers
Streekpark Klein Oisterwijk

PDF openen